KVALITET OG MENNESKER FØRST

 

Så længe Nordisk Film TV har eksisteret, har medarbejdere på matriklen i Valby gjort deres yderste for at levere den højeste kvalitet - lige fra de første stumfilm til nu. Mange er kommet og gået, men hos os har der altid været en speciel kærlighed til stedet, et unikt sammenhold og et fælles fokus på altid at levere den højeste kvalitet. Det ligger dybt i os alle; at gøre det folkelige vigtigt og det vigtige folkeligt. Vi elsker vores historie og vi holder af dem, der er med i den. På Nordisk Film TV sætter vi altid mennesket først – både foran og bag skærmen.

Nordisk Film TV blev i 2009 købt af Banijay Group. Tidligere indgik selskabet som en del af Nordisk Film, som er en del af Egmont koncernen.

 

 
 

HISTORIE

Nordisk Film TV blev i 2009 købt af Banijay Group. Tidligere indgik selskabet som en del af Nordisk Film, der er en del af Egmont koncernen.

Nordisk Films historie begynder for over 100 år siden, da Ole Olsen skaber Nordisk Films Kompagni i 1906. De første tv-serier er Huset på Christianshavn og Matador, begge instrueret af Erik Balling. Da TV2 i 1988 ser dagens lys, etableres samtidig Nordisk Film Broadcast – og vi leverer mange tv-programmer til den nye kanal, inkl. Lykkehjulet, Fak2eren og Eleva2eren.

Nordisk Film TV er i dag Danmarks største tv-produktionsselskab, og vi udvikler og producerer mere end 1.500 timers tv årligt til både DR, TV2, TV3 og Discovery inden for genrerne: fakta, talkshow, aktualitet, underholdning, reality og tv-drama.