KVALITET OG MENNESKER FØRST

 

Så længe Nordisk Film TV har eksisteret, har medarbejdere på matriklen i Valby gjort deres yderste for at levere den højeste kvalitet - lige fra de første stumfilm til nu. Mange er kommet og gået, men hos os har der altid været en speciel kærlighed til stedet, et unikt sammenhold og et fælles fokus på altid at levere den højeste kvalitet. Det ligger dybt i os alle; at gøre det folkelige vigtigt og det vigtige folkeligt. Vi elsker vores historie og vi holder af dem, der er med i den. På Nordisk Film TV sætter vi altid mennesket først – både foran og bag skærmen

 
 

HISTORIE

Nordisk Film TV’s historie begynder for over 100 år siden, da Ole Olsen skaber Nordisk Films Kompagni i 1906. De første tv-serier er Huset på Christianshavn og Matador, begge instrueret af Erik Balling. Da TV2 i 1988 ser dagens lys, etableres samtidig Nordisk Film Broadcast – og vi leverer mange tv-programmer til den nye kanal, inkl. Lykkehjulet, Fak2eren og Eleva2eren. I 2009 sælges Nordisk Film TV til Banijay Entertainment, der har hovedsæde i Paris. Banijay er et nystartet multinationalt selskab, der har som erklæret mål at blive førende indenfor produktion af kreativt TV.

Nordisk Film TV er i dag Danmarks største tv-produktionsselskab, og vi udvikler og producerer mere end 1.500 timers tv årligt til både DR, TV2, TV3 og SBS inden for genrerne underholdning, tv-drama, fakta, reality og branded entertainment.