Nordisk Film TV er Danmarks største produktionsselskab med programmer hos både DR, TV 2, Discovery og MTG. Her kan du se et lille udvalg af nogle af vores seneste produktioner:

ALLE MOD 1

Alle mod 1" er DR1s  store fredagsunderholdning for hele familien, hvor en klog og modig deltager i studiet skal konkurrere mod hele Danmark om op til 100.000 kroner. Mads Steffensen og Joachim Ingversen er værterne, som skal finde ud af, hvem der er bedst til at svare på aftenens vanvittige spørgsmål.

Go' morgen og Go' aften Danmark

Go´morgen Danmark er et dagligt livsstil- og aktualitets program, som sender 3,5 times live fjernsyn alle ugens dage. Det er Danmarks ældste morgenprogram - og mest sete - og samler danskere i alle aldersgrupper og fra hele landet. Programmet har en fast stab af erfarne og populære værter, og der er desuden tilknyttet en række faglige eksperter inden for genrer som gadget, sundhed, mad, politik, film, familie og skøndhed/mode.

Vidunderbørn

I Vidunderbørn dyster seks af Danmarks dygtigste børn i klassiske kunstarter som klaver, violin, sang, slagtøj og ballet. Børnene er hver især udvalgt, fordi de har et særligt stort talent, og dette talent skal de sammen med en kendt læremester folde ud for seerne hver lørdag i fem uger – både med klassiske toner og kendte hits. 

Legenderne

Programmet hylder vor tids legender. der har samlet Danmark - ligefra EM-heltene i 92' til holdet bag 'Matador'. Legenderne dyster mod publikum om de største minder og alle de bedste anekdoter bliver fortalt. 

De Brændte Børn

De blev svigtet og mishandlet som børn. I denne programserie tager syv modige danskere tilbage til barndommen for at se deres fortid i øjnene og finde ud af, hvad der skete. 

I Hus Til Halsen

Ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Anders Faarborg, hjælper på kreativ og bedste vis danskere i hele landet med at gøre usælgelige huse salgsklar. Programmet tager fat i sager, hvor familier sidder fast og ikke kan komme videre, hvis ikke deres bolig bliver solgt.